Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?
Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.
Indpisket luft øger smagen
Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.
Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede luft gør også, at du bedre oplever smagen.
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Disse airfryers er de bedste i test
Hvilken airfryer er bedst til at tilberede mad med varm luft og kun lidt olie? Vi har testet 24 airfryers. Se vores anbefalinger her.
Det skal du vide, før du køber en airfryer
Airfryers er en populær køkkenmaskine, som tilbereder mad med varm luft. Før du selv anskaffer dig én, så læs med her.
Maskiner i køkkenet: Disse kan du ikke undvære
Skal du kun have én køkkenmaskine, skal det være denne! Køkkenet kan nemt fyldes af køkkenmaskiner. Nogle har kun én funktion, andre overlapper hinanden.